Kickstart-frukost i Rättvik

Den 21 augusti bjuder FindIT och F7 in till en Kickstart-frukost på Hotell Lerdalshöjden i Rättvik. Vi kommer att berätta om Kickstart Digitalisering som nu kommer att genomföras i tre orter i Dalarna. Hur fungerar Kickstart? Vilken nytta har företag och varför bör företag delta?

​Världen digitaliseras i snabb takt och de företag som vill överleva måste ligga i framkant när det gäller effektivisering, nya produkter, lösningar och affärsmodeller. Hur ligger ditt företag till? Finns det områden som du vill ha hjälp att utveckla eller behöver du helt enkelt inspiration och få veta allt om digitaliseringens möjligheter - en start helt enkelt?

​Kickstart passar alla, oavsett vilken fas ditt företag befinner sig och omfattar en heldag och två halvdagar- kostnadsfritt!

Varför delta?
​Anna Grånäs Jakobsson, Rättviks Trappfabrik, är tidigare deltagare i Kickstart Digitalisering och säger följande om Kickstart Digitalisering: "Genom att delta i kickstart så öppnar man upp och känner sig inspirerad att ta nästa steg". Håkan Sterner på Sterners Specialfabrik i Dala-Järna är också tidigare deltagare och har genom Kickstart gått vidare med ett digitaliseringsprojekt inom företaget som snart är genomfört.

Välkommen med din anmälan senast 17 augusti till lena.norrstrom@sandviken.se.

Kostnadsfri Kickstart-frukost
När? Tisdag 21 augusti kl. 07.30-09.00
Var? Hotell Lerdalshöjden i Rättvik

Vad är Kickstart Digitalisering?


Vad har hänt efter Kickstart Digitalisering?


Kommande Kickstart-träffar, med start i september

Anmäl dig här >

Datum: 21 augusti