Logga

EVENEMANG

Artikel img

HACK FOR GÄVLE

Nyfiken på att testa någonting nytt inom IT och teknik? Då kan detta hackaton vara någonting för dig.

Hur kan data användas på ett innovativt sätt för att skapa smarta städer? Hur kan vi genom teknik hjälpa vårt samhälle och dess invånare att utvecklas på ett hållbart sätt? Om det här är frågor som du tycker är intressanta är detta hackathon för dig! Inga speciella färdigheter krävs, till exempel i programmering.

Under 24 timmar samlas utvecklare och andra kreatörer från hela Sverige med fokus på konceptet Smart Cities. Detta hackathon är gratis och öppet för alla. Mat och sovplatser kommer att ingå, utan extra kostnad. Ta med din sovsäck, kudde och madrass.

Hack for Gävle organiseras av Future Position X och Hack for Sweden och kommer att äga rum i Gävle på Clarion Winn City Conference. Hack for Gävle är ett utmärkt sätt att utmana dig själv och din kreativitet, men också en utmärkt möjlighet att träffa nya människor och nätverka med personer utanför din vanliga professionella krets. Det kommer definitivt att bli en intressant händelse oavsett bakgrund och erfarenhet!

TID & PLATS

2020-02-15 - 2020-02-16


Adress

Clarion Hotel Winn

Norra Slottsgatan 9, 801 38 Gävle


Arrangör

Future Position X (FPX)

För vem?

Du som är intresserad att undersöka hur data kan användas på ett innovativt sätt. Inga förkunskaper om exempelvis programmering krävs.

Loggo

FindIT hjälper till att förverkliga goda idéer och bidra till ökad konkurrenskraft för små och medelstora företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör vi bland annat med hjälp av samarbete och smarta IT-lösningar.

facebook
Linkedin
Instagram

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen