Logga

EVENEMANG

Artikel img

Hitta och behåll kompetens genom mångfald och inkludering

Vill du veta hur ditt företag lyckas med att hitta och behålla talanger? Välkommen på ett digi-fysiskt seminarium den 10 september om hur du skapar affärsnytta för ditt företag inom industri- och IT-branschen med fokus på mångfald och inkludering.

Väx med rätt kompetens!

En utmaning för industri- och IT-branschen är att attrahera kompetens ur hela rekryteringsbasen och en annan är att lyckas behålla den i företaget. Kompetensbristen kommer återuppstå i nya former efter pandemin och många företag inser redan nu värdet av ökad mångfald och inkluderande arbetsplatser som lösning på kompetensbehovet – nu och i framtiden. Vill du få inspiration och konkreta tips på hur ditt företag kan rusta er för framtida rekryteringar? Boka då in fredag morgon den 10 september i din kalender.

Föreläsare

Mångfald och inkludering för att attrahera talanger och skapa affärsnytta

Johan Kerstell, HR-direktör på Sandvik AB berättar om varför Sandvik arbetar med mångfald och inkludering och hur det skapar ren affärsnytta för bolaget.

Hur kan arbete med inkludering och mångfald bidra till att minska kompetensbristen i IT-branschen?

Den frågan kommer Lisa Eklöf, HR Chef på Atea Sverige AB resonera kring. Hon kommer prata om kompetensbristen i IT-branschen och hur inkludering och mångfald kan vara en nyckel till lösningen.

TID & PLATS

Datum
Fredag den 10 september 2021, kl. 07:30 frukost, 08:00-09:30 seminarium

Adress
Spångvägen 10, Sandbacka Science Park i Sandviken och digitalt.

Arrangörer
FindIT, Sandbacka Science Park och IUC Dalarna,

För vem?
Små och medelstora industri- och IT-företag eller till dig som vill veta mer om hur du lyckas hitta och behålla kompetens på din arbetsplats.

Kontakt
Farhad Nekoee
farhad.nekoee@iucdalarna.se
070-646 80 20

Himan Mustafa
himan.mustafa@sandviken.se
072-880 53 27