Logga

EVENEMANG

Artikel img

INFORMATIONSTRÄFF - PIIA-UTLYSNING #13

Har du en idé som skulle kunna skapa affärsnytta för processindustrin? Främjar den innovativa samarbeten inom industriella värdekedjor? Då kanske du ska söka pengar för att förverkliga din idé. Välkommen på vår digitala informationsträff om den nya PiiA-utlysningen.

Det finns pengar att söka för forsknings-, utvecklings-, och innovationsprojekt som bidrar till innovationer för ökad digitalisering inom och mellan företag i industriella ekosystem och värdekedjor i processindustrin. Teknologier som artificiell intelligens (AI), förstärkt och mixad verklighet (AR och MR) och/eller kognitiva system kan användas i olika led i processindustrin med målet att skapa värde och ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Peter Wallin, programchef på PiiA berättar om utlysningen och svarar på frågor. Du kan också boka in ett individuellt digitalt möte med Peter i samband med informationsträffen, där du har möjlighet att pitcha din idé.

TID & PLATS

Datum & tid
6 maj, kl 10.00 - 11.00

Plats
Digitalt via Teams

Arrangör
FindIT
Sandbacka Science Park
PiiA

Kontakt
Ulric Jansson ulric.jansson@sandviken.se

Loggo

FindIT hjälper till att förverkliga goda idéer och bidra till ökad konkurrenskraft för små och medelstora företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör vi bland annat med hjälp av samarbete och smarta IT-lösningar.

facebook
Linkedin
Instagram
Instagram

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen