Logga

EVENEMANG

Artikel img

INSTÄLLT: FRUKOSTMÖTE - INTELLIGENT DIGITALISERAT UNDERHÅLL

Med anledning av Corona-viruset ställs frukostmötet in den 20 april. Vi återkommer med mer information när nytt datum är satt.

 

Vill du veta mer om hur intelligent digitaliserat underhåll kan hjälpa dig upptäcka och avvärja potentiella problem innan de ens uppstått?

Vi bjuder in små och medelstora tillverkande företag till frukostmöte för att prata om digitaliserat underhåll i produktionen samt för eftermarknad och service. Vi avslutar sedan mötet med en visning av robotlabbet.

Under mötet vill vi diskutera hur intelligent digitaliserat underhåll kan hjälpa dig förutspå behov av underhåll i den egna produktionen. Vi vill också prata om möjligheten att följa dina produkter med hjälp av en digital tvilling och därmed kunna erbjuda en mer anpassad service till dina kunder.

Niclas Björsell, forskare på Högskolan i Gävle bedriver ett projekt vars syfte är att se över smarta sätt att förutspå underhållsinsatser gällande såväl den egna produktionen som i form av underhållsservice av produkt hos kund.

Högskolan vill tillsammans med lokala företag skapa digitala tvillingar för forskning som ska leda till ett mer kostnadseffektivt underhåll. Syftet är att företag genom att övervada de digitala tvillingarna ska kunna förutspå rätt insats i rätt tid.

Välkommen!

Niclas Björsell · 076-855 57 88 · niclas.bjorsell@hig.se

TID & PLATS

Datum
Måndag den 20 april 2020, 7.30 - 9.30
Frukost serveras från 7.30 och programmet börjar 7.45.

Vi avslutar med en visning av robotlabbet kl. 9.00 - 9.30

Plats
Högskolan i Gävle, konferensrum 91:208

Arrangör
Högskolan i Gävle
Medarrangör
FindIT


För vem?
Små och medlestora tillverkande företag

Kontakt
Niclas Björsell
076-855 57 88
niclas.bjorsell@hig.se

INSTÄLLT!

Loggo

FindIT hjälper till att förverkliga goda idéer och bidra till ökad konkurrenskraft för små och medelstora företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör vi bland annat med hjälp av samarbete och smarta IT-lösningar.

facebook
Linkedin
Instagram
Instagram

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen