Logga

EVENEMANG

Artikel img

IT-FORUM 2020 GOES DIGITAL

För många inom branschen är IT-forum synonymt med inspiration, kunskap, spännande möten och affärer. I år blir konceptet lite annorlunda eftersom vi inte kan samla lika många deltagare som vanligt. Därför samlar vi ännu fler, men digitalt.

Corona-pandemin gjorde att vi fick tänka om i år. Med tanke på att vår verksamhet i stora delar handlar om digitalisering borde vi inte vara förvånade över kraften i att tänka nytt, digitalt. Vi är otroligt nöjda över allt det som förknippas med IT-Forum - utom det fysiska mötet - finns kvar i IT-Forum 2020 och att vi dessutom kommer att nå fler och skapa tillfälle till ännu fler spännande samarbeten och affärer för våra företag.

Istället för föredragen på scen har vi fångat varje föredragshållare på film istället, bara att avnjuta när det passar dig. Vi har delat upp dem i två kategorier som vi släpper under oktober månad:

IT-Forum Talks: Här har vi samlat vassa talare som delar med sig av kunskap inom området digitalisering, IT-
säkerhet och oväntade samarbeten. Varje film är cirka 15 minuter och vi hoppas kunna ge dig en aha-upplevelse och bränsle för nya idéer.

IT-Forum Walks: Lokala och regionala projekt och initiativ som syftar till att stärka konkurrenskraften för små och medelstora företag i vår region. Varje film är 3–5 minuter och ger dig insikt i vilka projekt du kan dra nytta av.

IT-Forum Connects - digitalt nätverksevent på IT-Forum 2020:
Avsluta IT-Forum den 29e oktober med en kopp kaffe och digitalt mingel på IT-Forum Connects. Där kan du precis som vanligt prata med andra deltagare eller ställa frågor till årets talare, fast online. Separat anmälan krävs.

Läs mer om IT-Forum Connects här

VILL DU VETA MER?

Allt om programmet, upplägget, anmälan och mycket mer hittar du här!

TID & PLATS

När?
Oktober 2020

Var?
Online

Arrangör?
FindIT


Pris?
Kostnadsfritt


Målgrupp?
Industri, IT-företag, forskare, studenter och offentlig sektor och du som är intresserad av trender, digitala verktyg för industri, digital säkerhet och kompetenstillförsel.

Kontakt
Kerstin Strid Embretsen, FindIT

kerstin.strid.embretsen@findit-solutions.se

VILL DU OCH DIN VERKSAMHET MEDVERKA?

Tidigare år har vi bjudit in företag och verksamheter i vårt nätverk att presentera sig på själva IT-Forumdagen.
I år har du möjlighet att delta digitalt, vilket ger både större räckvidd och längre livslängd.
Läs mer om de olika samarbetspaketen och vad som ingår i dem här.