Logga

NYHETER

Kundcase bild

DIGITALA MÖTEN? NYA FÖRUTSÄTTNINGAR KRÄVER NYA LÖSNINGAR

Vi har den senaste tiden stått inför helt nya utmaningar som kräver annorlunda lösningar. Behöver du hitta nya sätt att samarbeta med kunder, leverantörer och kollegor? Det finns ett enormt utbud av verktyg för att mötas, arbeta och samarbeta på distans, men det är inte alltid så lätt att hitta rätt i den digitala djungeln.

Vi har alla lärt oss nya vägar att kommunicera med våra vänner och bekanta. Det är självklart för de flesta. Har du tänkt på att samma verktyg kan vara användbara även i arbetet? Vi på FindIT har gjort en kartläggning av olika verktyg som finns lätt att tillgå för de allra flesta av oss oavsett om vi använder smartphone eller laptop.

Vad behöver du göra?

Oavsett om du behöver chatta, dela dokument eller ha personliga möten på distans så finns det digitala lösningar för det. Istället för att ställa in ett möte, gäller det att ställa om. Har du inte har möjlighet att träffa dina kunder på plats, kan du ändå ha ett personligt möte, ansikte mot ansikte via telefon eller dator.

Du kanske redan har ett verktyg som kan täcka upp flera av dessa behov. Det kan handla om att använda flera funktioner i befintliga verktyg, men ibland kan det vara nödvändigt att komplettera med något nytt. Som följd av Coronavirusets spridning erbjuder just nu ett flertal IT-företag gratis mötes- samarbets- och distansarbetsverktyg under en period. Det kan vara ett ypperligt tillfälla att testa något nytt.

Vilka möjliga fördelar finns det för dig?

  • Tidsbesparande
  • Kostnadseffektivt
  • Mobilt - kontoret på fickan
  • Flexibelt
  • Konkurrensfördel

FindIT erbjuder kostnadsfri rådgiving
Behöver du hjälp att hitta vad som funkar för din verksamhet? Kontakta oss på FindIT så hjälper vi dig komma igång.

Hur?
I ett första steg bokar vi in en tid för telefonrådgivning, men om behov finns kan vi även boka tid för möte om så önskas.


KONTAKT

Sandro Wijker
Projektledare på FindIT
070-089 9659
sandro.wijker@sandviken.se

Lars Jonsson
Projektledare på FindIT
076-775 7301
lars.jonsson@findit-solutions.se
Publiceringsdatum

2020-03-26

Vill du veta mer?

Vi omvärldsbevakar åt dig, prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att gå med i vårt nätverk!