Logga

NYHETER

Kundcase bild

IT-FORUM 2020 GOES DIGITAL

Men vänta, det är inte bara en översättning av det fysiska formatet till ett digitalt. Det är något helt nytt. Vi ser verkligen fram emot årets IT-händelse och hoppas att du kommer att uppskatta det i sin nya form.

För många inom branschen är IT-forum synonymt med inspiration, kunskap, spännande möten och affärer. I år blir konceptet lite annorlunda eftersom vi inte kan samla lika många deltagare som vanligt. Därför samlar vi ännu fler, men digitalt.

Som vanligt har vi samlat riktigt skarpa talare som kan konsten att översätta digitala trender, buzzwords och komplicerade fakta till aha-upplevelser och nya insikter. Skillnaden mot tidigare år är att varje talare endast får 15 minuter på sig för att verkligen vässa sitt budskap. Totalt släpper vi åtta så kallade IT-Forum Talks under oktober 2020. Parallellt släpper vi ett antal korta föredrag för en smalare målgrupp.

I slutet av månaden bjuder vi in till ett helt digitalt matchmakingevent. Mer information om det kommer.

IT-Forum 2020 är fortfarande det gyllene tillfället för industrin, IT-företag, forskare, studenter, högskolor och universitet och den offentliga sektorn att samlas kring frågor om digitalisering, automation, IT-säkerhet, nya affärsmodeller och nya arbetssätt.

Dags att börja se fram emot IT-Forum-månaden oktober 2020!

Publiceringsdatum

2020-06-16

Vill du veta mer?

Vi omvärldsbevakar åt dig, prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att gå med i vårt nätverk!