Logga

NYHETER

Kundcase bild

IT-Forum 2021 - save the date

Årets tema: Artificiell intelligens

IT-Forum har i alla år varit dagen då vi samlat personer från hela vårt nätverk. Mingel, inspirerande föreläsare, härliga möten och spirande affärer har stått på agendan. Så kom Covid-19 förra året och satte stopp för festen i sin befintliga form. IT-Forum 2020 blev helt digital, med talarna på film och de personliga mötena genom skärmen. Som resten av världen tvingades vi kreativt ställa om.

Ibland är det bra att skaka om även de mest älskade format. Omställningen medförde en hel del möjligheter. Vi upptäckte att fler fick upp ögonen för IT-Forum och det digitala formatet möjliggjorde även en internationell närvaro. Det gick att ta del av IT-Forum när och var som helst, om och om igen. Men vi saknade de personliga mötena, gesterna och nyanserna, de spontana gapskratten och idéer som kläcks när människor har tid ihop.

I år väljer vi att kombinera två framgångsrika ingredienser och skapar en hybrid med såväl fysiska möten som digital tillgänglighet. Talarna förblir digitala och släpps online i oktober. Men den 27 oktober planerar vi att slå upp dörrarna på Sandbacka Science Park för gemensam frukost, vår huvudtalare, mingel och panelsamtal.

Årets tema: Artificiell intelligens (AI)

IT-Forum är också dagen då FindIT:s och hela vårt nätverks samlade omvärldsspaning delas med alla som vill ligga i teknikens framkant. I år är det AI som står i fokus. Vi står alla inför teknikskiftet och ser kanske våra konkurrenter ta steg i den riktningen. Det finns all anledning att utforska vilka möjligheter AI kan ge ditt företag, hur man kommer igång och vad man ska tänka på. Under IT-Forum 2021 kommer vi att bjuda in talare ur olika perspektiv – såväl visionärt som handfast.

Pandemin har inte passerat, så vi behöver förhålla oss till de regler som gäller, men det är definitivt dags att börja längta redan nu.

Välkommen!

Publiceringsdatum

2021-06-21

Vill du veta mer?

Vi omvärldsbevakar åt dig, prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att gå med i vårt nätverk!