Logga

NYHETER

Kundcase bild

Sandbacka Science Park initierar AM-samarbete med Manufacturing Guide

Manufacturing Guide är en kunskapsdatabas inom produktionsteknik med över 600 beskrivna tillverkningsmetoder, däribland de olika teknikerna inom Additiv tillverkning. Sandbacka Science Park och Manufacturing Guide har nu inlett ett samarbete för att stärka Svensk industri inom området.

Genom sina beskrivningar ihop med tusentals illustrationer hjälper Manufacturing Guide användare att upptäcka, lära sig om och välja tillverkningsmetoder samt lotsa vidare dessa till sitt register med fler än 4 000 svenska utvecklare och tillverkare.

Beskrivningarna ligger samtidigt till grund för en uppsättning industri-Quiz som tagits fler än 80 000 gånger. Just nu pågår arbetet med att ta fram ett Quiz inom Additiv tillverkning.

Deras unika beskrivningar, illustrationer och lösningar ihop med ett heltäckande leverantörsregister är en kraftfull plattform för kompetenshöjning och nätverkande inom Additiv tillverkning vilket gjort att Sandbacka Science Park och Manufacturing Guide inlett ett samarbete för att stärka Svensk industri inom området.

Läs mer om Manufacturing Guide här.

Hans Bergmark, företagets grundare och VD, deltar på ett webinar om Additiv tillverkning den 18 mars. Läs mer om webinaret här.

Kontakt

Sima Valizadeh
Ansvarig Additiv tillverkningsteknik, Sandbacka Science Park
026 - 24 07 59
sima.valizadeh@sandviken.se

Publiceringsdatum

2021-03-12

Vill du veta mer?

Vi omvärldsbevakar åt dig, prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att gå med i vårt nätverk!