Logga

NYHETER

Kundcase bild

Välkommen till FindIT, Linnea!

– Om Corona inte fanns skulle jag ge mig ut och besöka företag direkt för att lära känna folk och förstå vilka utmaningar och möjligheter som finns i vårt nätverk, säger Linnea Gibbs, ny affärsutvecklare och delprojektledare på FindIT sedan 18 januari 2021.

Hennes roll kommer att vara att hjälpa företag med digitalisering och digital säkerhet, tillsammans med Frank Joy. Hon har redan efter två dagar på jobbet förstått att de kompletterar varandra på ett bra sätt.

– Min styrka är att snabbt sätta mig in i företag och organisationer, förstå verksamheten och hur digitalisering kan hjälpa till att utveckla affären, men när det kommer till själva tekniken och analysen är det Frank man behöver, berättar hon.

Linnea är utbildad affärsutvecklare och har en bred bakgrund, bland annat som projektkoordinator på Movexum, verksamhetsledare på Drivhuset Gävleborg och som affärsutvecklare och projektledare på en start-up som ville digitalisera sitt erbjudande inom vattenrening och sanitet. FindIT fanns med i kulisserna under hennes tid på Movexum och när jobbet som affärsutvecklare annonserades ut var hon snabb att söka.

– Digitalisering är en otrolig möjliggörare. Det handlar ju inte om att digitalisera bort arbetstillfällen, utan att skapa nya möjligheter och nya affärer. Jag hoppas att jag kan stötta företagen inom FindIT på den resan. Det finns så mycket man kan göra, säger hon.

Linnea bor i Gävle med sin sambo och fyra barn (mellan fem och 17 år). En och annan serie slinker ned, liksom musikproduktion i studion på gården. Hon gillar struktur och är projektledare var hon än befinner sig – hemma, på jobbet eller bland vänner. Samtidigt är hon bra på att tänka utanför ramarna och utforska det som ingen tänkt på innan. Det har visat sig vara en lyckosam kombination för de företag hon jobbat med.

– Jag är väldigt ödmjuk inför de utmaningar företagen har och respekterar verkligen att alla inte haft tid att se över sina möjligheter med digitalisering ännu, men jag hoppas kunna hjälpa till att öppna några dörrar. Det behövs oftast väldigt lite för att komma igång, avslutar hon.

Vi säger varmt välkommen!

Kontakt

Linnea Gibbs
Affärsutvecklare på FindIT
026-24 17 57

linnea.gibbs@sandviken.se

Publiceringsdatum

2021-01-22

Vill du veta mer?

Vi omvärldsbevakar åt dig, prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att gå med i vårt nätverk!