Logga

NYHETER

Kundcase bild

VI SÖKER EN DELPROJEKTLEDARE / AFFÄRSUTVECKLARE DIGITALISERING

FindIT söker en delprojektledare/affärsutvecklare som vill jobba med digitalisering i en inspirerande och spännande miljö. FindIT är ett IT-kluster som arbetar med industriell IT och digitalisering. Din placering blir på Sandbacka Science Park i Sandviken men resor i tjänsten kan förekomma, främst inom Gävleborg och Dalarna. Din roll innebär att du kommer att ha många företagskontakter och arbeta med befintliga nätverk samtidigt som du kommer ha möjlighet att skapa och bygga nya nätverk

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att få nära och inspirerande kontakter med industri- och industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. Vidare kommer du att ha ett stort kunskapsutbyte och samverkan med andra närliggande kluster, offentlig sektor och akademier.

Du kommer att ha många företagskontakter och arbeta med befintliga nätverk samtidigt som du kommer ha möjlighet att skapa och bygga nya nätverk. Företagskontakterna och nätverken kommer att ge dig ny insikt och kunskap kring ny digital teknik vilket också gör att du kommer koordinera insatser och aktiviteter för företagen utifrån deras behov.

Exempel på aktiviteter du förväntas planera och genomföra är nätverksträffar, föreläsningar, seminarium, workshops och event. Du förväntas också koordinera, stötta och hjälpa såväl företag som idébärare vidare till andra aktörer som kommer kunna ta dem vidare för att utvecklas.

I rollen kommer du att få eget ansvar för att både planera, organisera och strukturera ditt arbete. Du kommer också att få eget ansvar för att hålla dig uppdaterad och omvärldsbevaka aktuella teknikområden utifrån företagens behov.

Du kommer att få resa i tjänsten och därför är B-körkort ett krav. De allra flesta resorna är inom Gävleborg och Dalarna men även resor nationellt och internationellt förekommer. Du kommer att vara placerad på Sandbacka Science Park i Sandviken tillsammans med kreativa kollegor som har olika funktioner och kompetenser och som kommer att stötta dig i ditt arbete. Du rapporterar till ansvarig gruppchef för FindIT. Projektet du kommer arbeta i bemannas även av två andra medarbetare som du kommer ha stort utbyte av att samarbeta med.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är en positiv och nyfiken person som gillar att testa dig fram och ta dig an nya komplexa utmaningar. Du har ett visst teknikintresse och tycker att industrins nya digitala verktyg och digital säkerhet låter spännande. Du är modig och trygg i dig själv och tar egna initiativ till att möta nya människor, skapa kontakter och bygga relationer.

Du är uppgifts- och lösningsorienterad och det är helt naturligt för dig att driva både dig själv och ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Vidare kan du planera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt och klarar därför av att arbeta med flera olika saker parallellt.

Även om du trivs med att arbeta självständigt där du får ta ett stort eget ansvar så är du prestigelös och samarbetar gärna med andra både internt och externt för att uppnå gemensamma mål och resultat.

KVALIFIKATIONER

Du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt med inriktning affärsutveckling eller entreprenörskap. Andra eftergymnasiala utbildningar som bedöms vara relevanta för uppdraget är meriterande.

Du är van vid att coacha, stötta och hjälpa andra individer eller organisationer och få dem att utvecklas och växa. Du har tidigare arbetat mot kunder/leverantörer exempelvis genom koordinering, förmedling, rådgivning eller försäljning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att planera och genomföra aktiviteter som exempelvis träffar, seminarium, workshops, event eller liknande.

Det är också meriterande om du tidigare arbetat i EU-projekt eller andra utvecklingsprojekt med inriktning mot näringslivet eller om du har erfarenhet från industri- eller IT-branschen och därmed god kunskap och förståelse för dess behov och utmaningar.

ANSTÄLLNING OCH GENERELL INFORMATION

Sista ansökningsdag: 2020-11-03
Arbetsplats: Gävleborgs län
Kommun: Sandviken
Yrkeskategori: Affärsutvecklare
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till 2021-12-31, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSONER

Robert Sandberg, Gruppchef på FindIT
Tel: 026-24 13 07
E-post: robert.sandberg@sandviken.se

Sara Edin, Processledare på FindIT
Tel: 026 - 24 02 91
E-post: sara.edin@sandviken.se

 

Fackliga företrädare:

Marie-Louise Broman, VISION
Tel: 026-24 11 00
E-post: marie-louise.broman@sandviken.se

Anders Asplund, JUSEK
Tel: 026-24 12 53
E-post: anders.asplund@sandviken.se

Matti Lappi, Sveriges Ingenjörer
Tel: 026 - 24 13 78
E-post: sverigesingenjorer@sandviken.se


Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Publiceringsdatum

2020-10-08

Vill du veta mer?

Vi omvärldsbevakar åt dig, prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att gå med i vårt nätverk!