Logga

VÅRT TEAM

Sara Edin

Robert Sandberg

Gruppchef

Ekonom med flerårig erfarenhet av att arbeta med redovisning och ekonomi- och verksamhetsstyrning. Har arbetat som controller på Sandbacka Science Park och på FindIT sedan 2016 och har genom åren varit involverad i flera olika projekt. Trivs med att arbeta både strategiskt och operativt och att vara ett stöd för både chefer och medarbetare.


När Robert inte jobbar lägger han tiden på familj, vänner, husprojekt och sport. 

Lars Jonsson

Frank Joy

Projektkoordinator

Med en Magisterexamen i Business Intelligence från Högskolan Dalarna har Frank arbetat med olika dataanalysprojekt under sin studieperiod i Sverige. På FindIT arbetar han med IT-säkerhet med fokus på små och medelstora företag. Med ett intresse för cybersäkerhet och med sin kunskap inom dataanalys hjälper han små och medelstora företag att förstå vikten av cybersäkerhet och genomföra projekt som ökar säkerhetsmedvetandet. Detta hjälper små och medelstora företag inom digitalisering och med skydd mot cyberattacker.

Resa, mat och att spela cricket är några av Franks andra passioner, som han ägnar sig åt när han hittar ledig tid.

Lars Jonsson

KERSTIN STRID EMBRETSEN

Kommunikatör

Efter att ha jobbat i flera år som konsult inom bland annat kommunikation och projektledning har Kerstin nu landat här på FindIT. Hon är nyfiken och frågvis och gillar att se saker ur olika perspektiv, något hon haft stor nytta av såväl privat som i arbetet. Kerstin pluggade ekonomi i Örebro och flyttade efter studierna till Mexiko. Där började hon arbeta som konsult, något hon sen fortsatte med när hon flyttade hem till Sandviken.


Att strosa är en utmaning för Kerstin, så om hon själv får välja blir det en rask långpromenad i skogen för att varva ner efter jobbet.

Lars Jonsson

Åsa Backman

Kommunikatör

Kommunikatör med över 20 års erfarenhet från rese-, läkemedels-, stål och metallbearbetningsindustrin som älskar det skrivna ordet. Hon utmanar, analyserar, vrider och vänder för att hitta rätt ton och budskap. Media och kommunikation från Uppsala universitet, journalistik från Poppius och marknadsekonomi från Berghs är några av utbildningarna på CV:t, men det här är kommunikatören som alltid vill gå i skolan, så listan är lång och brokig.


När hon inte jobbar kan man hitta Åsa i sin kajak på Storsjön, på cykeln i skogen eller tillsammans med en väldigt stor skål ostkrokar.

Lars Jonsson

Linnea Gibbs

Affärsutvecklare

Kreativ och relationsbyggande affärsutvecklare med människan i fokus. Linnea har en examen inom affärsutveckling och var innan hon anslöt sig till FindIT verksam inom det regionala innovations-stödsystemet som verksamhetsledare och projektkoordinator. Linnea har dessutom arbetat som affärsutvecklare på ett startup-bolag. Hon gillar struktur och är projektledare var hon än befinner sig – hemma, på jobbet eller bland vänner, men är samtidigt bra på att tänka utanför ramarna och utforska det som ingen tänkt på innan. Det har visat sig vara en lyckosam kombination för de företag hon jobbat med.

”Mer musik åt folket” är Linneas motto som hon tillämpar när hon ohämmat sjunger sig igenom storhandlingen på den lokala matvarubutiken.