Logga

VÅRT TEAM

Sara Edin

Sara Edin

Processledare

Processledaren som tror att allt som är byggt av människor går att förstå och förbättra. En bred erfarenhet från svensk tillverkande industri där hon har haft varierande roller men alltid varit spindeln i nätet och bidragit med struktur och noggrannhet. Grundutbildning Civilingenjör Maskinteknik Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Sara har alltid projekt på gång hemma som inkluderar färg, form och problemlösning. 

Maila Sara Ring Sara

Lars Jonsson

Lars Jonsson

IT-Projektledare

Projektledare med lång och bred erfarenhet från olika branscher och verksamheter.
Med utbildningar inom musik, ekonomi, IT, ledarskap, organisationsutveckling, pedagogik och svetsning i bagaget finns här möjlighet till ett bollplank nästan oavsett vad man funderar på. Vill du ha ett komplicerat ämne förklarat så är det här rätt person att kontakta. Lars är bra på att hitta nya möjligheter, vinklingar eller oväntade lösningar på allehanda svårigheter och anser att det som inte sägs eller syns kan vara det som är viktigast.

Är han inte på jobbet är han gärna i sammanhang där musik spelas, eller med näsan i en bok, eller inne i något IT-relaterat.

Maila Lars Ring Lars

Lars Jonsson

Frank Joy

Projektledare - IT-säkerhet

Med en Magisterexamen i Business Intelligence från Högskolan Dalarna har Frank arbetat med olika dataanalysprojekt under sin studieperiod i Sverige. På FindIT arbetar han med IT-säkerhet med fokus på små och medelstora företag. Med ett intresse för cybersäkerhet och med sin kunskap inom dataanalys hjälper han små och medelstora företag att förstå vikten av cybersäkerhet och genomföra projekt som ökar säkerhetsmedvetandet. Detta hjälper små och medelstora företag inom digitalisering och med skydd mot cyberattacker.

Resa, mat och att spela cricket är några av Franks andra passioner, som han ägnar sig åt när han hittar ledig tid.

Maila Frank Ring Frank

Sara Edin

Jenny Korhonen

Kommunikations- och eventansvarig

Normmedveten och kreativ kommunikatör med ansvar för kommunikation och evenemang på FindIT. Jenny engagerar sig gärna i jämställd- och jämlikhetsprojekt för att skapa konkurrenskraftiga industrier. Med ett stort intresse för människor, ord och bild har hon studerat media och kommunikation vid Högskolan i Gävle och vet sedan i fjol hur verksamheter bygger varumärken i sociala medier via en utbildning på Berghs.

En dold talang är Jennys förmåga att bibehålla tålamodet vid kluriga och tekniska evighetsutmaningar.

Maila Jenny Ring Jenny

Lars Jonsson

Åsa Backman

Kommunikatör


Kommunikatör med över 20 års erfarenhet från rese-, läkemedels-, stål och metallbearbetningsindustrin som älskar det skrivna ordet. Hon utmanar, analyserar, vrider och vänder för att hitta rätt ton och budskap. Media och kommunikation från Uppsala universitet, journalistik från Poppius och marknadsekonomi från Berghs är några av utbildningarna på CV:t, men det här är kommunikatören som alltid vill gå i skolan, så listan är lång och brokig.


När hon inte jobbar kan man hitta Åsa i sin kajak på Storsjön, på cykeln i skogen eller tillsammans med en väldigt stor skål ostkrokar.


Maila Åsa Ring Åsa

Sara Edin

Robert Sandberg

Projektcontroller

Som controller är Robert involverad i alla FindIT:s projekt. Med ett gott siffersinne och flerårig erfarenhet av att arbeta med såväl redovisning som med projekt stöttar han enhetschef, processledare och projektledare i ekonomiska frågor. Han är också den som ansvarar för den ekonomiska redovisningen till projektfinansiärerna. Robert har en ekonomie kandidatexamen med inriktning på redovisning från Högskolan i Gävle.

När Robert inte jobbar lägger han tiden på familj, vänner, husprojekt och sport. 

Maila Robert Ring Robert

Lars Jonsson

Sandro wijker

Projektledare

Projektledaren som föddes i Holland och flyttade till Sverige 1985. Sandro har lång erfarenhet av process- och projektledning inom logistik och har sammanlagd arbetat 20 år inom telekommunikation och stålindustrin. Han har ett stort intresse för teknik, hälsa och människor. Sandro drivs av utveckling, av såväl människor som processer eller organisationer.

På fritiden hittar du Sandro i närheten av vatten, antingen som simtränare, simmare eller  vindsurfare.

Maila Sandro Ring Sandro

Sara Edin

Emma Berter

Kommunikatör - delprojekt

Kommunikatör som gillar att analysera budskapets betydelse för mottagaren. Emma har tidigare erfarenhet från metallbearbetningsindustrin samt studier inom media och kommunikation vid Högskolan i Gävle samt marknadsföring vid Högskolan i Halmstad. Det här är en kommunikatör som gillar att utvecklas och höja den egna kunskapsnivån men som också är en lagspelare som gillar att se andra nå framgång.

Utanför jobbet värderar Emma kvalitetstid med nära och kära högt, hon försöker leva utifrån frasen Hakuna Matata.

Maila Emma Ring Emma

Sara Edin

Dan Magnusson

Projektledare

Projektledare, affärs- och verksamhetsutvecklare och en sann digitarian som alltid har nära till dator/mobil. Nyfikenheten har samtidigt varit drivkraften att alltid prova på nya jobb, företag, branscher och tekniker. Han inledde sin karriär inom IT och systemutveckling för att sedan växla över till marknadskommunikation och kompetensutveckling inom framförallt IT, media och teknik. Cirkeln är därmed sluten och idag försöker Dan att utnyttja all sin kunskap och erfarenhet till att förstå vår digitaliserade samtid och göra sig redo för morgondagen.

Det mesta i Dans privatliv handlar om mat och dryck, samt träning i lagom mängd. Senaste inköp var en glassmaskin och nästa är en gravel bike för både pendling, träning och finåkning.

Maila Dan Ring Dan

Loggo

FindIT hjälper till att förverkliga goda idéer och bidra till ökad konkurrenskraft för små och medelstora företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör vi bland annat med hjälp av samarbete och smarta IT-lösningar.

facebook
Linkedin
Instagram

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen