Logga

VÅRT TEAM

Sara Edin

Sara Edin

Processledare

Processledaren som tror att allt som är byggt av människor går att förstå och förbättra. En bred erfarenhet från svensk tillverkande industri där hon har haft varierande roller men alltid varit spindeln i nätet och bidragit med struktur och noggrannhet. Grundutbildning Civilingenjör Maskinteknik Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Sara har alltid projekt på gång hemma som inkluderar färg, form och problemlösning. 

Sara Edin

Robert Sandberg

Gruppchef

Ekonom med flerårig erfarenhet av att arbeta med redovisning och ekonomi- och verksamhetsstyrning. Har arbetat som controller på Sandbacka Science Park och på FindIT sedan 2016 och har genom åren varit involverad i flera olika projekt. Trivs med att arbeta både strategiskt och operativt och att vara ett stöd för både chefer och medarbetare.


När Robert inte jobbar lägger han tiden på familj, vänner, husprojekt och sport. 

Lars Jonsson

Åsa Backman

Kommunikatör


Kommunikatör med över 20 års erfarenhet från rese-, läkemedels-, stål och metallbearbetningsindustrin som älskar det skrivna ordet. Hon utmanar, analyserar, vrider och vänder för att hitta rätt ton och budskap. Media och kommunikation från Uppsala universitet, journalistik från Poppius och marknadsekonomi från Berghs är några av utbildningarna på CV:t, men det här är kommunikatören som alltid vill gå i skolan, så listan är lång och brokig.


När hon inte jobbar kan man hitta Åsa i sin kajak på Storsjön, på cykeln i skogen eller tillsammans med en väldigt stor skål ostkrokar.

Lars Jonsson

Frank Joy

Projektledare - IT-säkerhet

Med en Magisterexamen i Business Intelligence från Högskolan Dalarna har Frank arbetat med olika dataanalysprojekt under sin studieperiod i Sverige. På FindIT arbetar han med IT-säkerhet med fokus på små och medelstora företag. Med ett intresse för cybersäkerhet och med sin kunskap inom dataanalys hjälper han små och medelstora företag att förstå vikten av cybersäkerhet och genomföra projekt som ökar säkerhetsmedvetandet. Detta hjälper små och medelstora företag inom digitalisering och med skydd mot cyberattacker.

Resa, mat och att spela cricket är några av Franks andra passioner, som han ägnar sig åt när han hittar ledig tid.

Lars Jonsson

KERSTIN STRID EMBRETSEN

Kommunikatör

Efter att ha jobbat i flera år som konsult inom bland annat kommunikation och projektledning har Kerstin nu landat här på FindIT. Hon är nyfiken och frågvis och gillar att se saker ur olika perspektiv, något hon haft stor nytta av såväl privat som i arbetet. Kerstin pluggade ekonomi i Örebro och flyttade efter studierna till Mexiko. Där började hon arbeta som konsult, något hon sen fortsatte med när hon flyttade hem till Sandviken.


Att strosa är en utmaning för Kerstin, så om hon själv får välja blir det en rask långpromenad i skogen för att varva ner efter jobbet.

Lars Jonsson

Sandro Wijker

Projektledare

Sandro har lång erfarenhet av process- och projektledning inom logistik och har sammanlagd arbetat 20 år inom telekommunikation och stålindustrin. Han har ett stort intresse för teknik, hälsa och människor. Sandro drivs av utveckling, av såväl människor som processer eller organisationer.

På fritiden hittar du Sandro i närheten av vatten, antingen som simtränare, simmare eller  vindsurfare.

Sara Edin

Jenny Korhonen

Kommunikations- och eventansvarig | (Föräldraledig t.o.m. 23 mars 2021)

Normmedveten och kreativ kommunikatör med ansvar för kommunikation på FindIT. Jenny engagerar sig gärna i jämställd- och jämlikhetsprojekt för att skapa konkurrenskraftiga industrier. Med ett stort intresse för människor, ord och bild har hon studerat media och kommunikation vid Högskolan i Gävle och vet sedan i fjol hur verksamheter bygger varumärken i sociala medier via en utbildning på Berghs.

En dold talang är Jennys förmåga att bibehålla tålamodet vid kluriga och tekniska evighetsutmaningar.