Logga

Tjänster & erbjudanden

Digitalisering är ett måste i industrin idag. Ny teknik och smart användande av data och information hjälper oss att bli mer produktiva, kostnadseffektiva och producera högre kvalitet. Om vi lyckas, har vi större chans att behålla arbetstillfällen i Sverige. Vi vet att det är svårt att hinna hålla sig uppdaterad och ligga i framkant. Det är därför vi finns.

INSPIRERAS

NÄTVERK

OMVÄRLDSBEVAKNING

FÖRDJUPNING

MATCHNING

FINANSIERING

Hinner du inte digitalisera din verksamhet?

Du är inte ensam. Det talas mycket om digitalisering idag, men var ska man börja och hur ska man hinna när orderboken är full och dygnets timmar knappt räcker till den vanliga verksamheten? Det är här FindIT och vårt nätverk kommer in i bilden.

Star

OMVÄRLDSBEVAKNING

FindIT jobbar löpande med omvärldsbevakning och hjälper dig att översätta trender och ny forskning till inspiration, handlingsplaner och handling.

Star

BEHOVSANALYS

FindIT har ett omfattande nätverk med leverantörer som kan hjälpa dig med behovsanalys och de första stegen mot en mer digitaliserad verksamhet.

Star

NÄSTA STEG

När du vet vart du ska och vad som kan hjälpa dig dit hjälper vi dig att hitta lämpliga projekt, sammanhang eller att söka pengar till finansiering.

DRIVER DU ETT INDUSTRIFÖRETAG?
är DU IT-LEVERANTÖR?
– vi matchar er i vårt nätverk!

I FindITs nätverk har du chans att matcha ditt företags behov med
tänkbara IT-företag som kan hjälpa företaget i er digitaliseringsresa.
För IT-leverantörerna matchar vi era lösningar med företag som är
i behov av dem.

DET HÄR FÅR DU:

TA NÄSTA STEG

Bild

FÖRETAGARENS KUNSKAPSBANK

Digitaliseringen ser olika ut för alla företag och i kunskapsbanken "Dags att digitalisera" hittar du tankar, tips och erfarenheter från både experter, forskare och företagare som testat sig fram.

bild

DIGITALISERING STEG FÖR STEG

Plattformen Be Digital hjälper dig steg för steg att digitalisera din verksamhet. Be Digital erbjuder också en matchningstjänst när du vill gå vidare på din digitaliseringsresa.

GENOM NÄTVERKET FÅR DU MER!

Ta del av nyheter, forskning, omvärldsbevakning, eller gå med i något
av våra nätverk, projekt eller andra satsningar!