Logga

IT-Forum 2020 Goes Digital

Oktober 2020 | online

tvv
tvv

IT-Forum 2020 PRESENTERAR

Under hela oktober släppte vi två till fyra filmer i veckan. Filmerna hittar du här:

IT-Forum connects - digital matchmaking

Att IT-Forum är digitalt betyder inte att de spännande mötena uteblir. Tvärt om. Med hjälp av vårt digitala verktyg IT-Forum Connects kan du träffa precis de människor du vill, online. IT-Forum Connects avslutar IT-Forum-månaden, torsdagen den 29 oktober, 08:00–16:00. Du kan registrera dig redan nu, och under hela oktober kan du lägga upp dagen genom att boka in övriga deltagare.

Det är enkelt att komma igång:

  1. Registrera dig och lägg upp din profil redan idag
  2. Mötesbokning pågår mellan den 1:a och 28:e oktober
  3. IT-Forum Connects går av stapeln den 29 oktober

Verktyget är på engelska eftersom det är globalt, men mötena sker förstås på valfritt språk.

NÄR?

IT-Forum Connects den
29 oktober 2020,
kl 08:00 - 16:00

VAR?

Online

KOSTNAD

Kostnadsfritt

FÖR VEM?

IT-Forum Connects är mötesplatsen för dig som är intresserad av digitala möjligheter inom industrin, digital säkerhet, nya affärsmöjligheter och nya affärskontakter.

DIGITALA FÖRELÄSNINGAR OCH PRESENTATIONER

Corona-pandemin gjorde att vi fick tänka om i år. Med tanke på att vår verksamhet i stora delar handlar om digitalisering borde vi inte vara förvånade över kraften i att tänka nytt, digitalt. Men IT-Forum har alltid varit personligt: personliga möten, tillfälle att träffas, hitta nya samarbetsformer och göra affärer över en kopp kaffe. Nu är förberedelserna klara och vi kan, lite förvånande, se att allt det där - utom det fysiska mötet - finns kvar i IT-Forum 2020 och att vi dessutom kommer att nå fler och skapa tillfälle till ännu fler spännande samarbeten och affärer för våra företag.

Istället för föredragen på scen har vi fångat varje föredragshållare på film istället, bara att avnjuta när det passar dig. Vi har delat upp dem i två kategorier som vi släpper med jämna mellanrum under oktober månad:

  • IT-Forum Talks: Här har vi samlat vassa talare som delar med sig av kunskap inom området digitalisering, automatisering och oväntade samarbeten. Varje film är cirka 15 minuter och vi hoppas kunna ge dig en aha-upplevelse och bränsle för nya idéer.
  • IT-Forum Walks: Lokala och regionala projekt och initiativ som syftar till att stärka konkurrenskraften för små och medelstora företag i vår region. Varje film är 3–5 minuter och ger dig insikt i vilka projekt du kan dra nytta av.

Läs mer om föredragen och talarna i IT-Forum Talks

Läs mer om föredragen och talarna i IT-Forum Walks

Registrera dig och träffa våra talare på IT-Forum Connects

Anmälan stäng

IT-FORUM 2020 GOES DIGITAL

För många inom branschen är IT-forum synonymt med inspiration, kunskap, spännande möten och affärer. I år blir konceptet lite annorlunda.
Med anledning av att vi inte kommer att kunna samla så mycket folk som vi brukar kör vi helt digitalt i år.

Vi tror att det till och med kan bli ännu bättre.


IT-Forum pågår under
hela oktober 2020.

Online

Kostnadsfritt

IT-Forum är för dig som är intresserad av trender, digitala verktyg för industrin, digital säkerhet, nya affärsmodeller och kompetensutveckling.