Logga

IT-Forum 2021 utforskar AI

Användningen av AI (artificiell intelligens) kan fördubbla tillväxt- och innovationspotentialen i företag och organisationer. Många associerar AI med något tekniskt avancerat - något för framtiden. Vi möter dock AI i vår vardag och utvecklingsmöjligheterna för tekniken förenklar för oss att leva - inte senast när du internetshoppade eller sökte svar på din fråga på internet. AI handlar om att lära maskiner, datorer eller system det som vi människor annars gör manuellt.

Vilka möjligheter och effekter kan tekniken och användandet skapa för ditt företag eller din verksamhet?
Det får du svar på när vi tillsammans utforskar AI under IT-Forum den 27 oktober 2021.

När?

Onsdag den 27 oktober 2021.

Var?

Sandbacka Science Park och online

Kostnad?

Du behöver inte betala någonting för din biljett. Du behöver bara investera din tid. Projektet Säker virtuell industri finansierar eventet.

För vem?

För dig som vill lära dig grunderna eller få ökad förståelse för AI - såväl teori och handfasta tips för tillämpning.

ANVÄNDANDET AV AI KAN ÖKA TILLVÄXT- OCH INNOVATIONSPOTENTIALEN HOS ORGANISATIONER OCH FÖRETAG MED 100 %

Källa: Vinnova

it-forum 2021 - ett digifysiskt EVENT

I år har vi valt att skapa en hybrid lösning med såväl fysiska möten som digital tillgänglighet. Vi bjuder in till frukostseminarium med talare, mingel och panelsamtal på Sandbacka Science Park, men vi erbjuder också digital medverkan.

HUR DELTAR JAG FYSISKT?

Du bokar en plats genom att göra din anmälan till det fysiska eventet. Instruktioner om hur vi förhåller oss till regler vad gäller insläpp, tilldelning av platser och avstånd mailas ut ett par dagar innan eventet.

Observera att förutsättningar för fysiska möten kan komma att förändras beroende på rådande Covid-19-restriktioner och regler.

Hur deltar jag digitalt?

Du bokar en plats genom att göra din anmälan till det digitala eventet. Vi mailar ut en länk till dig som är registrerad till det digitala mötesrummet ett par dagar innan eventet.