Logga
Kundcase bild

Kickstart Go

För de företag som gått Kickstart Digitalisering kan Kickstart Go vara nästa steg. Med hjälp av coachning får du hjälp att hitta nya möjligheter utifrån just ditt företags behov och med att hitta rätt expertis för just dina utmaningar.

Upplägg

Coachningen anpassas utifrån vad din verksamhet har för behov och vilka förändringar du står inför. Du kan få upp till 65 timmars coachning, vilket kan innehålla exempelvis följande block:

  • Inventering och analys
  • Specificering och implementering
  • Utvärdering och duplicering

Coachningen går ut på att bygga vidare på den inhämtade kunskapen, kartläggningen och planeringen från KickStart Digitalisering. Kickstart Go är kanske det steg du behöver för att gå från ord till handling?


Vill du ta nästa steg och gå Kickstart Go?

Gör din intresseanmälan här

Kickstart GO Sydöstra Norrland är en förlängning av Kickstart Digitalisering där FindIT, Fiber Optic Valley och RISE Acreo kan erbjuda vidare hjälp för företag som vill inleda eller fortsatta sin digitaliseringsresa.   Coachningsinsatserna finansieras av Tillväxtverket.

Bild på samverkansaktörernas logotyper

snabba fakta

Projektnamn

Kickstart Go


Projektperiod

2017 – 2019

Finansiär

Tillväxtverket


Projektägare
RISE SICS


Projektmål

Mer än 300 små och medelstora industriföretag i hela landet ska erbjudas coachning för att öka användandet av digital teknik.

Vill du utforska möjligheterNA med din idé?

Kanske är din idé redo för att bli ett projekt! Kontakta oss så hjälper vi dig vidare

Loggo

FindIT hjälper till att förverkliga goda idéer och bidra till ökad konkurrenskraft för små och medelstora företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör vi bland annat med hjälp av samarbete och smarta IT-lösningar.

facebook
Linkedin
Instagram
Instagram

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen

VÅRA FINANSIÄRER

Region gävleborg
Region dalarna
Sandvikens kommun
Europeiska unionen